paperbag classic

22.00 Per stuk

23.50 Inc verzendkosten en kado verpakking

 

Hoogte; 50 cm. Diameter; 35 cm.   Gewicht 520 gram

De Paperbag classic is het meest verkochte model.  In ons eigen huishouden doet hij op meerdere plekken dienst als wasmand. Van oorsprong is hij ontworpen als Papierbak onder het motto, oud papier voor oud papier.

Een paperbag Classic is gemaakt van restantvellen reclame posters en vijf lagen dik. Door het uitvouwen van de paperbag en omslaan van de boven rand krijgt de paperbag zijn stevigheid.

U ontvangt de zak als een plat pakketje (24 x 28 x 3 cm ) zoals  op de afbeeldingen hieronder. Een uitvouw instructie is bijgesloten.

  ;Paperbag classic type ;Graphic matter. Breda. 2018

Kleuriger vind je ze niet vaak .Nog een restantposter van t graffic maters festival uit breda.

 

 

De guustzak is (tijdelijk) uitverkocht. Als stripliefhebber en grote fan van andre Franquin was ik blij verrast met deze restantposter van de stripdagen in breda.. Haal Guust in huis. Deze ideale kantoormedewerker weet wel raad met uw papierarchief...hup in de paperbag zou ik zeggen  ! 

 

 

 , Paperbag classic type 'stripe' uitverkocht

 

 

op voorraad Paperbag classic type 'VW papiertjes'

Tot mijn spijt is dit model niet meer leverbaar.

 

De nieuwste oude affiches

Maandelijks wordt de voorraad posters aangevuld met nieuw materiaal.Vraag naar de nieuwste posters en graag stuur ik een update per mail met een paar voorbeelden waar je uit kunt kiezen. Een paar dagen later ontvang de poster als paperbag thuis.

Hebben speciale kleuren of motieven uw voorkeur ? Vraag ernaar en we kijken wat we voor u kunnen doen.

Paperbag Classic in verzendverpakking gemaakt van misdrukken sinaasappelsappakken onder de naaimachine samengebonden tot kadoverpakking.

Voor bestellingen boven de  € 30.- rekenen we voortaan geen verzendkosten. Doe er uw voordeel mee !

 
paperbag-classic paperbag-classic