Paperbag Classic Rotterdam Cultuur Collectie

 


De oud papier markt is in beweging. Op zoek naar nieuwe oudpapier bronnen stuitte ik tot mijn vreugde op een oase in de waalhaven. Slechts op tien minuten fietsen van mijn huis.  Een fietstochtt tussen de bedrijfspanden en vrachtwagens doorleidt naar tweepersoons onderneming kooyman .. Posters van poptempels, festivals en schouwburgen worden nog (old school) met plakbezem en lijm op de bekende reclamezuilen in het rotterdamse geplakt. Vandermeulens atelier maakte een keuze uit de restant affiches en verwerkte deze tot de rotterdam cultuurcollectie. Lokaal verzameld en geproduceerd

Deze Local Hero's worden gepresenteerd als de rotterdam cultuurcollectie. Het zijn kleine edities en op is op.

Adopteer een stukje oude cultuur. Alle hulp is welkom tegenwoordig.

 
 
 
 
De Gelaarsde Poes, familie voorstelling van het RO theater. Voorstelling en poster waar je blij van wordt. Dan zit het met deze paperbag ook wel goed. 
 
 
 
 
Rotterdam in the picture, Succesvolle tentoonstelling uit 2014 in het nederlands fotomuseum. Zwart wit foto met katendrecht op de achtergrond.
 
 
 
 
 
Bijna lagen er twee grote gele wereldbollen voor het nieuwe rotterdam centraal. Het plan van deze Ijslandse kunstenaar (zijn naam is bijna te lezen op de paperbag)  ging niet door. Wel werd in Museum boymans tot twee keer toe zijn wondere waterspiegeling opgebouwd. Ook niet te zien dus. Maar de paperbag van de affiche, die blijft in beeld op deze smaakvolle veelzijdige paperbag.
 
 
 
 
 
Het rotterdams grafisch lyceum pakt elk jaar uit met een postercampagne. Werk van leerlingen is te zien op vele plakplaatsen langs de weg. Mooi begin van je carriere als vormgever. Dit kleurige model is zelfs opgenomen in de rotterdam cultuurcollectie. Zo snel kan het gaan!
 
 
 
 
 
Rotterdamse opera dagen. Op dit moment niet leverbaar. 
Paperbag classic; Nieuwe oogst Graffity Helemaal uitverkocht ! Maar te mooi om niet meer te laten zien
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 De paperbags uit de rotterdam cultuur collectie worden..... 
 
....als brievenbuspost toegezonden.
 
Met de bijgesloten gebruiksaanwijzing transformeert dit platte pakket van oude affiches tot een handige kleurige prullenbak.
 
Adopteer een stukje oude cultuur.  Alle hulp is welkom.
 
Paperbag-Classic-Rotterdam-Cultuur-Collectie