Aardvrouwtje

€ 12.50 inclusief verzendkosten

Happy Couple;aardman / vrouw samen € 19.50

 "...Waar was je al die tijd...?"verzuchte het aardmannetje toen hij eindelijk zijn vrouw ontdekte.

"Gewoon, ik stond al die tijd achter je. Maar je zag je me niet "  Zoeken is nooit het sterkste punt geweest van de aardman. Ze komen gewoon tegen wat ze nodig hebben en heel vaak is dat onder handbereik. Maar dat zijn vrouw hem nog niet eerder ws opgevallen...In de paar maanden dat ze elkaar kennen vullen ze elkaar goed aan. Het vrouwtje brengt huiselijkheid met zich mee. Er verschijnen bloemetjes, er is  meer aandacht voor sfeer, gevoel en bezinning. Waar de aardman gaat voor de ontbering en de elementen(laat zich graag invriezen en ontdooien) is het vrouwtje meer van het evenwicht. Ze doet de dingen wel graag op eigen houtje en bijpraten met haar vriendinnen vindt ze heerlijk....

 

De vrouw brengt gezelligheid en bloemetjes. De man op zijn beurt slooft zich uit en laat zien dat hij wel overweg kan met zaag en schroeftol. Van oud palethout knutselde hij een drie etage verblijf. Genoeg ruimte voor haar om de laatste inkopen uit te stallen. En een verdieping voor logerende vriendinnen.

De bovenverdieping is gereserveerd voor het prille paar. 

 

 

De uitslover heeft zelfs elektrisch licht aangelegd. Een solar tuin lampje van action heeft hij keurig ingebouwd in het plafond. Overdag vult de batterij zich met zonnenergie zodat hij  sávonds zijn geliefde ook nog eens in het zonnetje kan zetten. Ze zijn bereid hun woning te verkopen op voorwaarde dat ze beiden mogen mee verhuizen.

Het hele gebouw, met het happy couple en solar light                 inc verzendkosten kost u  € 45.-- 

 

 

  

 
Aardvrouwtje Aardvrouwtje