Links

mirans web
Miran heeft deze site gebouwd en vormgegeven. Mirans webdesign en applicaties

Brutto Gusto Berlin
Geer Pouls stelde ooit zijn bloemenwinkel ter beschikking aan vandermeulens Verkoop Buro. Zelf ging geer op vakantie en kon ik ongestoord de eerste paperbags en aardmannen verkopen. Nu woont en werkt geer in berlijn

voorlopig
Lenie Arntzen verzamelt originele en wonderlijke produkten die ze ook nog eens verkoopt.

Museum de Boomse Baksteen
Bezoek het EMABB zoals ik in najaar 2009 deed, en daarna is een baksteen nooit meer dezelfde.

running from camera
Collega Gert rietveld zet al drie jaar zijn camera neer, drukt de zelfontspanner in op 2 seconden en rent keihard weg, running from camera heet dat.

Dagkaart
Behoefte aan een moment van bezinning, trek een dagkaart op de site van mijn vrouw Lia van leeuwen met daarbij een advies voor de dag.

Hard Papier
Oud klasgenoot en schoonhovense vriend Aris de Bruijn heeft zich verdiept in de in slagvelden van de eerste wereldoorlog. Wat begon met het oprapen van een paar merkwaardige stukjes steen en de vraag :waar komen die vandaan heeft geleidt tot diepgaande reconstructies van landschappen en gebeurtenissen.Lees over reuzevlammenwerpers en asperge-versperringen in zijn weblog.

Kooyman-publiciteit De cultuur affice plakker van rotterdam
De oud papier markt is in beweging. Op zoek naar nieuwe oudpapier bronnen stuitte ik tot mijn vreugde op een oase in de waalhaven. Tien minuten fietsen van mijn huis, tussen de bedrijfspanden en vrachtwagens door is tweepersoons onderneming kooyman gevestigd. Posters van poptempels, festivals en schouwburgen worden nog met plakbezem en lijm op de bekende reclamezuilen in het rotterdamse geplakt. Vandermeulens atelier maakte een keuze uit de restant affiches en verwerkte deze tot de rotterdam cultuurcollectie. Lokaal verzameld en geproduceerd.