Onze Webwinkel

In 2011 stelde mijn vrouw, kunstenares Lia van Leeuwen www.liavanleeuwen.nl ,  een deel van haar atelier ter beschikking voor de activiteiten van het van der meulens Verkoop buro. De atelier ruimte de we nu ons winkeltje noemen, vulde zich razendsnel met voorraad dozen vol paperbags,kladblokjes en schrijfknijpers. Met veel plezier werkt Lia nu in het winkelatelier. Ze maakt bestellingen klaar, pakt de kladblokjes in. Achter de computer jubelt ze over nieuwe bestellingen en maakt er razendsnel een rekening bij.

Inmiddels werken we ook samen aan opdrachten, nemen dagelijks de bedrijfsplanning door en broeden op nieuwe projecten.

Onze Atelier Winkel

 Langskomen aan de schulpweg 147 kan ook ook. Van harte welkom. Bel even 06 33842503 of 010 4954498 om te zien of het gelegenkomt. Maak een keus uit onze zich steeds nog uitbreidende assortiment kadoartikelen van restmateriaal.

Verzendkosten

Het maximum voor brievenbuspost is 2 kilo en dat kost € 3.24

Pakketten met zaken die dus niet door de brievenbus kunnen tot 10 kilo   € 6.90.  Tot 30 kilo € 12.40

Dit zijn post NL tarieven 2013

Een paperbag classic en office passen in hun verzendverpakking precies door de brievenbus.

U kunt zelf aan de hand van het gewicht uitrekenen wat een zending ongeveer gaat kosten. Vanzelfsprekend stuur ik bij elke bestelling ook een bevestiging met het totaal bedrag.

Verzendkosten Buitenland

Brievenbuspost in europa tot 2 kilo € 9.00

Betaling 

U betaalt pas zodra de bestelling in uw bezit is met de meegestuurde nota..Tot op heden is dit vertrouwen in u nog altijd terecht gebleken. 

Als je langs wilt komen,
bel me dan eerst voor een afspraak!
telefoon: 06 33842503

Adres:
Schulpweg 147
3084 NG Rotterdam